ZAVRŠNA PRIREDBA – MALA ŠKOLA

U četvrtak, 27.svibnja 2021.godine, u Dječjem vrtiću “Šandrovac”održana je završna priredba djece polaznika programa predškole.

Djeca su zajedno sa svojim odgojiteljicama roditeljima i ostalim gostima kroz zanimljiv program pokazala što su sve naučila. Uz mnoštvo igara i smijeha priredbu smo održali u vanjskom prostoru vrtića. Naša ravnateljica, teta Gabi otvorila je događaj prigodnim govorom te riječima upućenim upravo predškolarcima. Posebno iznenađenje za naše predškolarce bila je torta s prskalicama koju smo primili nakon završenog programa.

No, ne bi to sve bilo tako zanimljivo, da cijeli program nije pripremljen u tajnosti s djecom i roditelji nisu znali što ih očekuje. Na taj način su djeca svakodnevno iščekivala da iznenade rodirelje, a roditelji su samo mogli pretpostavljati što će to biti dok dođe taj četvrtak i završna priredba.


Želimo se zahvaliti roditeljima na dolasku, lijepoj i opuštenoj atmosferi ali i suradnji tokom cijele godine.A nama ne preostaje ništa drugo nego našim školarcima poželjeti sreću!

U naš vrtić ste uvijek dobrodošli!

Vaše tete Martina i Lora.