OBAVIJEST- godišnji odmor

Stigao je i taj čas, kada će se naš dječji vrtić odmoriti od nas. Stolicama je već dosta da sjedimo na njima, stolovi više ne žele da ih šaramo, tanjuri ne žele u perilicu i žlice ne žele više u naša usta. Vrijeme je da ih pustimo da se i oni odmore.

Ali, također i nama svima treba odmor, da se ne moramo svaki dan ustajati, dolaziti u vrtić na doručak, sjediti u “krugu prijateljstva”, igrati se zajedno, ići u šetnju, igrati se na našem igralištu i spavati u našim krevetićima. Kroz prozore nas sunce zove da se odmorimo, legnemo negdje u hlad, liznemo sladoled i rashladimo se u bazenu u “Šandrovcu”, vlastitom bazenu doma, na moru, u nekoj rijeci ili bilo gdje drugdje.

Stoga, vrtić je odlučio zatvoriti svoja vrata i nikoga ne pustiti unutra u razdoblju od 19. srpnja do 17. kolovoza 2021.

Za to vrijeme, svatko će od nas pronaći ono u čemu uživa kod kuće, kod bake, tete, sestrićne ili bratića. A mi Vas onda sve očekujemo nazad u vrtiću raširenih ruku za veliki zagrljaj i osunčanih obraza za sočne pusice.

Što drugo reći nego:

UŽIVAJTE U PRAZNICIMA!