BOŽIĆNI KOLAČIĆI

Prosinac za nas uvijek znači jako puno posla, ali i puno sreće, ljubavi, osmijeha, radosti, nade i veselja. Tako je i ovaj Prosinac u dječjem vrtiću Šandrovac bio jako zaposlen. Od glancanja čizmica za Svetog Nikolu, sadnje pšenice za Svetu Luciju, gradnje kamina do izrade čestitki za roditelje, prijatelje tako i do izrade raznih ukrasa koje stavljamo na božićno drvce ili nosimo doma da ukrasimo svoj dom.

Uh, uz to i pisanje pisma Djedu Božićnjaku, naše malene ručice bile su vrlo zaposlene, a k tome bi još i zaplesale. Mnogo toga je trebala i ostati velika tajna za roditelje, ne mogu oni baš sve odmah znati. Znamo i mi čuvati tajne kako bismo ih iznenadili.

Božićni kolačići su ono u čemu su djeca uživala, ne treba preveliki poticaj, samo jedna teta koja kaže : “Hoćete li da sutra radimo kolačiće?”. Odgovor na ovo pitanje je u potpunosti jasan..

Tako smo krenuli, mijesi tijesto, žilavo je, hladno, razvaljaj, stisni oblik i na kraju 4 puna kalupa za kolače.

Malo se odmoriš i onda sutra kreće ukrašavanje, razne kreme, ukrasi- ma tko bi to odbio. Budi siguran da pogledaš galeriju kako sve to skupa izgleda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)