Završna priredba Dječjeg vrtića Šandrovac

Veliki trenutak za koji smo se pripremali danima, tjednima pa i mjesecima. Počnimo od male škole koja je trajala od listopada do svibnja, pa programa koji smo uvježbavali tjednima do pripreme slastica, sok od bazge i završnih detalja za taj veliki dan.

Djeca su to shvatila kao posebnu zabavu na kojoj su oni glavni glumci, tko poznaje naše vrtićance jako dobro zna da bi oni svi htjeli biti u centru pozornosti. Na kraju je tako i bilo. Kako smo svi sanjari u vrtiću, mi kao tete smo im pokušale to prikazati kao nešto posebno.

Kada je osvanuo taj četvrtak 26.5.2022., tete su bile nervoznije nego ikada, a djeca uzbuđenija nego prije. Stavši na našu improviziranu pozornicu djeca su zabljesnula u pravom smislu te riječi. Treme nije bilo, svi su bili usklađeni, spremni pomoći jedan drugome, podsjetiti što ide po redu. Nakon naše uigrane predstave igrica, pjesmica i plesa slijedila je dodjela diploma i tuljaca polaznicima Male škole i zakuska za sve sudionike i gledatelje.

Sa suzom u oku, ali i velikim ponosom ispraćamo Patriciju Babec i Reu Ferlendiš u 1.razred.

Nama je bilo prekrasno! A vi prosudite prema fotografijama.

Ovim putem zahvaljujemo se Mariji Plentaj i Nataliji Santo- našim vrijedim mamama sa fotoaparatima što su zabilježile ovaj prekrasan dan!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)